Ei liian vaalea, ei liian tumma. Caramel on täydellinen sävy sinulle, jos haluat klassisen, auringon päivettämän kultaisen rusketuksen. Ja mikä parasta, lopputulos vie vain tunnin.

MIH201507
Minetan
Kuvaus

CARAMEL  - Luonnollinen ja hehkuva auringon suutelema pikarusketus tunnissa!

Caramel on sekoitus kultaisia ja hunajaisia sävyjä, jotka näkyvät vaalealla iholla kauniina klassisen kultaisena päivetyksenä. Caramel-sävy ei ole liian vaalea eikä liian tumma. Caramelin auringon suutelema, kultaisen täyteläinen rusketus syntyy vain tunnissa! Ainutlaatuinen formula levittyy helposti tasaisesti antaen luonnollisen näköisen lopputuloksen joka kerta.

Nelinkertainen määrä rusketuspartikkeleita sekä rusketuksen kestoa pidentävät multivitamiinit sekä öljyt yhdessä takaavat kuvankauniin rusketuksen hetkessä. Kaunis luonnollisen kultainen lopputulos ilman itseruskettaville ominaista hajua.

MineTan Caramel -itseruskettava vaahto sopii kaikille ihotyypeille ja -sävyille ja kaikille, jotka haluavat luonnollisen auringon päivettämän kultaisen lopputuloksen.

Ei oranssia sävyä, ei itseruskettavien ominaistuoksua

Kuvankaunis rusketus, josta voit itse päättää lopputuloksen tummuuden: Peseydy tunnin jälkeen luonnollisemman lopputuloksen saamiseksi. Jätä vaikuttamaan pidempään jos haluat tummemman lopputuloksen.

-Sekoitus kultaisia ja hunajaisia rusketuspigmenttejä

-Imarteleva sävy vaaleille, keltaisille ihonsävyille

-Sopii kaikille ihotyypeille

-Itsestään mukautuva koostumus

-Tunnin pikarusketus

-Vegaaninen

-100 % Luonnollinen DHA

Tuotetiedot
Minetan
MIH201507

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Arvostelut