Kasvojenpuhdistusliinat tehokkaaseen meikinpoistoon ja ihonpuhdistukseen sisältävät myös ihoa helliviä ainesosia. Pakkauksessa 15 liinaa.

CAF15
Patchology
4,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

Never wake up in your makeup! Patchology Clean AF Wipes -kosteat puhdistusliinat pyyhkivät pois meikin, hien, rasvaisuuden ja lian hetkessä jättäen ihon puhtaan, pehmeän ja raikastuneen tuntuiseksi. Jokainen liina sisältää runsaasti ihoa helliviä aineita, kuten B5-vitamiinia, biotiinia ja antioksidanttista foolihappoa. Täydellinen jokaisen meneväisen matkaan, sujauta uudelleensuljettava pakkaus niin käsi,- jumppa- kuin matkalaukkuunkin tai pidä niitä aina saatavilla kylpyhuoneessasi. Ole aina valmiina kuin partiolainen!

 

Vaikuttavat aineet:

  • B5-vitamiini: maksimaalisen kosteutukseen
  • Biotiini: elvyttää ihoa ja tuo luonnollista kuultoa
  • Foolihappo: hellävaraisesti syväpuhdistaa huokosia

 

Tuotetiedot
Patchology
CAF15

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje

Pyyhi liinalla hellävaraisesti kasvot ja kaula poistaen meikin, öljyn, hien ja lian iholta. Ei tarvitse huuhdella.

Ainesosat

Water, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, Polyglyceryl-4 Caprate, 1,2-hexanediol, Polysorbate 20, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Disodium Edta,glyceryl Acrylate/acrylic Acid Copolymer, Pvm/ma Copolymer, Tocopheryl Acetate, Betaine, Trehalose, Hydrogenated Lecithin, Polyglyceryl-10stearate, Panthenol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Glyceryl Linolenate, Glyceryl Arachidonate, Biotin, Folic Acid, Thiamine Hcl, Retinyl Palmitate,pyridoxine, Cyanocobalamin, Fragrance

Arvostelut