Sigma Beautyn ylellinen tumma kulmaväri. Define and Pose Brow Pomade on vedenkestävä kulmaväri, jolla luot kulmatyylit luonnollisesta täysin peittävään. Antaa paljon väriä, tuuheutta ja pitoa. Runsaspigmenttinen koostumus on helppo levittää ja pysyy sotkematta koko päivän - kestää hyvin kosteutta. Levitä kulmille viistopäisellä kulmasiveltimellä. Tuote on 100% vegaaninen ja cruelty free.

BRW-DEF3
Sigma Beauty
Kuvaus

Sigma Beautyn ylellinen tumma kulmaväri. Define and Pose Brow Pomade on vedenkestävä kulmaväri, jolla luot kulmatyylit luonnollisesta täysin peittävään. Antaa paljon väriä, tuuheutta ja pitoa. Runsaspigmenttinen koostumus on helppo levittää ja pysyy sotkematta koko päivän - kestää hyvin kosteutta. Levitä kulmille viistopäisellä kulmasiveltimellä. Tuote on 100% vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Sigma Beauty
BRW-DEF3

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Ruskea
Ainesosat

Isododecane, Phenyl Trimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Polyethylene, Ozokerite, Cera Microcristallina, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Alumina, Ethyhexylglycerin, Phenoxyethanol, Tocopherol, Triethoxycaprylylsilane. May Contain [(+/-) Iron Oxide Red (CI77491), Iron Oxide Yellow (CI77492), Iron Oxide Black (CI77499), Titanium Dioxide (CI77891)].

Arvostelut