Kosteuttava asteittain päivettävä kasvosuihke. Sisältää rauhoittavaa ruusuvettä. Iho näyttää hehkuvalta ja kauniisti päivettyneeltä. Käytä päivittäin rusketuksen tummentamiseen ja/tai olemassaolevan rusketuksen ylläpitämiseen.

MIH201824
Minetan
Kuvaus

Pidä päivetyksesi hehkuvana päivettävällä ruusuvesi-kasvosuihkeella!

Kosteuttava ja asteittain päivettävä kasvosuihke sisältää rauhoittavaa ruusuvettä. Ihosi on kosteutetumpi, pehmeämpi ja sileämpi kuin koskaan. Rose Illuminating Facial Tan -kasvosuihke hoitaa ja rauhoittaa ihoa ja pitää yllä ihon pH-tasapainoa.  Päivetyksesi näyttää syvemmältä ja luonnollisemmalta. Käytä päivittäin rusketuksen syventämiseen, ylläpitoon sekä ihon kosteutukseen 24 tunnin ajan. Kultainen, hehkuva ja kosteutettu iho. 

 

Ruusuvesi kasvosuihke sopii kaikille ihotyypeille ja -sävyille, ja kaikille jotka haluavat virheetöntä hehkua kasvoille.

-Rauhoittava ruusuvesi

-Tuo kasvoille hehkua ja kirkkautta

-Superkosteuttava

-Lisää päivetystä asteittain

-Suunniteltu erityisesti kasvoille

-Sopii kaikille ihonsävyille ja -tyypeille

-Vegaaninen

-100% Luonnollinen DHA

Tuotetiedot
Minetan
MIH201824

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje

Näin saat virheettömän ja tasaisen lopputuloksen:

1. Levitä PUHTAALLE ja KUORITULLE iholle pyörivin liikkein Bronze On -kintaalla. Etene alhaalta ylöspäin eli jaloista kohti ylävartaloa.

2. Rasvaa tarvittaessa kyynerpäät, polvet ja nilkat. Levitä itseruskettavaa hillitysti näille alueille, sillä alueet ruskettuvat yleensä helpommin.

3. Peseydy 1-3+ tunnin päästä.

Päätä itse, kuinka tumman lopputuloksen haluat: peseydy yhden tunnin jälkeen, jos haluat luonnollisen lopputuloksen. Tai jätä itseruskettava vaikuttamaan pidempään syvemmän ja tummemman lopputuloksen saamiseksi. Kun peseydyt, huuhtele vartaloa noin 45 sekuntia. Älä käytä saippuaa tai kuorinta-aineita. Ensimmäisen pikasuihkun jälkeen, rusketus kehittyy vielä 24 tunnin ajan. Normaalin suihkun voi ottaa  8-16 tunnin päästä levityksestä.

Arvostelut