Markkinoiden ensimmäinen kookosvesipohjainen itseruskettava vaahto on ainut laatuaan itseruskettavien joukossa. Kyllästetty antioksidanteilla, jotka kosteuttavat ihoa, samalla elvyttäen ja virkistäen ihoa.

MIH201502
Minetan
Kuvaus

Intensiivisesti kosteuttava kookosvesipohjainen itseruskettava!

Markkinoiden ensimmäinen kookosvesipohjainen itseruskettava vaahto on ainut laatuaan itseruskettavien joukossa. Coconut Waterin kosteuttavaan pohjaan on sekoitettu tumman ruskeita pigmenttejä, jotka tekevät ihosta syvän päivettyneen. Itseruskettava vaahto on kyllästetty antioksidanteilla, jotka kosteuttavat, elvyttävät ja virkistävät ihoa. Kevyt koostumus imeytyy nopeasti ihoon, lukiten kosteuden. Kookoksen rasvahapot rauhoittavat kuivia alueita ja kohentavat ihon sävyä ja tekstuuria. Lisäkosteutus hoivaa ihoa, ja tämä tunnin pikaitseruskettaja toimii samalla kosteutusvoiteena. Lopputuloksena upea täyteläinen syvä rusketus.

Coconut Water -itseruskettava vaahto sopii kaikille ihotyypeille ja -sävyille, ja kaikille, jotka haluavat intensiivisesti kosteuttavan, syvän ruskean lopputuloksen.

Kuvankaunis rusketus, josta voit itse päättää lopputuloksen tummuuden: Peseydy tunnin jälkeen luonnollisemman lopputuloksen saamiseksi. Jätä vaikuttamaan pidempään jos haluat tummemman lopputuloksen.

-Aitoa kookosvettä

-Intensiivisesti kosteuttava

-Toimii luonnollisena kosteuttajana

-Täyteläinen tumma lopputulos

-Sopii kaikille ihotyypeille

-Tunnin pikarusketus

-Vegaaninen

-100% Luonnollinen DHA

Tuotetiedot
Minetan
MIH201502

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Arvostelut