Poistaa vanhoja itseruskettavia iholta hetkessä, ja pohjustaa ja valmistelee ihon seuraavaan itseruskeukseen. Tan Eraser on ihon pH:ta tasapainottava 2-in-1-puhdistus- ja pohjustusaine. Itseruskettava levittyy tasaisemmin, kestää kauemmin ja näyttää lu

MIH201760
Minetan
Kuvaus

Poista vanhat itseruskettavan jäämät hetkessä!

Tan Eraser poistaa kaikki vanhat itseruskettava jäämät, ja jättää ihon hehkuvaksi ja kosteutetuksi. Tan Eraser on ihon pH:ta tasapainottava 2-in-1 -puhdistus- ja pohjustusaine. Itseruskettava levittyy tasaisemmin, kestää kauemmin ja näyttää luonnollisemmalta. Tan Eraser tarttuu kiinni likaan, öljyihin ja vanhaan itseruskettavaan hellävaraisesti poistaen ne. Iho jää kosteutetuksi ja hoidetuksi. Poista vanha rusketuksesi aloittaaksesi alusta puhtaalla iholla!

Tan Eraser sopii kaikille ihotyypeille ja -sävyille, ja on tarkoitettu itseruskettavajäämien poistamiseen ja ihon pohjustamiseen seuraavaa itseruskettavan levityskertaa varten.

Virheeton rusketus ei ole koskaan ollut helpompi saavuttaa. Valmistele ihosi seuraavaa itserusketusta varten Tan Eraserilla.

-pH:ta tasapainottava 2-in-1-puhdistus ja pohjustus

-Poistaa itseruskettavanjäämiä iholta

-Jättää ihon hehkuvaksi ja kosteutetuksi

-Luo täydellisen pohjan seuraavaa rusketusta varten

-Sopii kaikille ihotyypeille

-Misellivesi ja Aloe Vera

-Vegaaninen

-PETA Hyväksyntä

Tuotetiedot
Minetan
MIH201760

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje

Käytä TanEraseria aikaisintaan kolmen päivän päästä ensimmäisestä itseruskettavan levityksestä poistaaksesi itseruskettavajäämät.

1. Pyörittele puhtaalle kuivalle iholle pyörivin liikkein.

2. Anna vaikuttaa viisi minuuttia.

3. Huuhtele lämpimällä vedellä, pyyhi pienellä pyyhkeellä poistaaksesi rusketusjäämät.

Tämän jälkeen voit lisätä uuden kerroksen itseruskettavaa.

Arvostelut