Miltä kuulostaisi suihkurusketus itsellesi, ystävillesi ja perheen jäsenillesi oman kodin rauhassa? Helppokäyttöisen Tan.Handy-suihkurusketuslaitteen hienojakoinen sumu takaa virheettömän ja tasaisen suihkurusketuksen joka kerta.

MIH201751BabePink
Minetan
Kuvaus

Bronze Babe suihkurusketussetti - Ammattitasoinen suihkurusketus kotona!

 

Oletko aina haaveillut täydellisen tasaisesta ja virheettömästä rusketuksesta? Nyt voit tehdä ammattitasoisen suihkurusketuksen kotona Minetanin Bronze Babe -setillä! Suihkurusketus itselle, ystäville ja perheenjäsenille onnistuu nyt oman kodin rauhassa. Setti sisältää kaiken, mitä suihkurusketukseen tarvitset:  kätevän ja helppokäyttöisen Tan.Handy -suihkurusketuslaitteen, Absolute Pro Spray -rusketusvärin ja Bronze On -levityskintaan. Olet sitten tutustumassa itseruskettaviin tai jo ammattilainen, tällä setillä onnistut joka kerta.

 

Bronze Babe -setti sisältää:

 

Tan.Handy Spray Tan Gun -suihkurusketuslaite

Absolute Pro Spray Tan Mist 50 ml -rusketusväri

Bronze On Applicator Mitt -levityskinnas

 

Ominaisuudet:

 

-Suihkurusketus kotona: Rusketa jalkasi, kätesi, kasvosi… koko vartalosi. Voit myös tehdä suihkurusketuksen ystävillesi oman kodin rauhassa.

-Ammattitasoiset tulokset: Hienojakoinen sumu takaa virheettömän lopputuloksen joka kerta. Voit valita kahdeksan eri sumutusnopeuden väliltä, joilla voit säätää lopputuloksen tummuutta.

-Superhelppo käyttää: Olet sitten ensikertalainen tai jo harjaantunut suihkuruskettaja, osaat varmasti käyttää Tan.Handy -laitetta. Sinun tarvitsee vain täyttää säiliö, laittaa virta päälle ja sumuttaa!

 

-Helppo puhdistaa (vain vedellä!)

-Uudelleentäytettävä rusketusainesäiliö

-Irrotettava extrapitkä virtajohto

-Ammattitasoinen ja hienojakoinen sumu

-Vaivattomasti vaihdettava filtteri

-Kätevä yhden napin kontrolli

-Kevyt ja kannettava

-Erittäin hienojakoinen sumu takaa virheettömän ja tasaisen lopputuloksen joka kerta

 

Tuotetiedot
Minetan
MIH201751BabePink

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Arvostelut