A'PIEU Peach Yogurt Sheet Mask - kangasnaamio sisältää hedelmäuutteita, jotka tekevät karheasta ihosta pehmeän ja joustavan. Kangasnaamio on valmistettu 100% puhtaasta puuvillakankaasta, joka tuntuu mukavalta myös herkällä iholla. Persikkauute - kosteuttaa ja pehmittää ihoa. Jogurttiuute – poistaa kuollutta ihosolukkoa, pehmittää ja ravitsee ihoa ja antaa iholle elinvoimaisuutta.

API17
A'Pieu
Kuvaus

A'PIEU Peach Yogurt Sheet Mask - kangasnaamio sisältää hedelmäuutteita, jotka tekevät karheasta ihosta pehmeän ja joustavan. Kangasnaamio on valmistettu 100% puhtaasta puuvillakankaasta, joka tuntuu mukavalta myös herkällä iholla.

Persikkauute - kosteuttaa ja pehmittää ihoa.
Jogurttiuute – poistaa kuollutta ihosolukkoa, pehmittää ja ravitsee ihoa ja antaa iholle elinvoimaisuutta.

Tuotetiedot
A'Pieu
API17

Tietolomake

Ihotyyppi
Kuiva iho
Käyttöohje

Aseta kangasnaamio puhtaille kasvoille (kasvoveden ja seerumin jälkeen). Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia ja poista. Taputtele jäljelle jäänyt hoitoneste imeytymään ihoon. Kasvoja ei tarvitse huuhdella naamion jälkeen.

Ainesosat

Water, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Xanthan Gum, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Arginine, Disodium EDTA, Fragrance, Allantoin, Panthenol, Prunus Persica (Peach) Flower Extract, Alcohol, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Yogurt Extract, Ethylhexylglycerin

Arvostelut