A'Pieu Strawberry Milk OnePack Sheet Mask

A'PIEU Strawberry Milk One Pack – kangasnaamio sisältää mansikkauutetta, jossa on runsaasti C-vitamiinia ja helmiuutetta, jotka yhdessä auttavat kirkastamaan ihoa ja parantamaan ihon sävyä. Kangasnaamion ilmataskut pitävät kosteuden ihollasi, sekä huolehtivat siitä, että uute levittyy tasaisesti koko kasvoille. Kangasnaamio tuoksuu ihanasti mansikkaiselta. Maitouute - kosteuttaa ja ehkäisee ihon kuivumista naamion jälkeen. Mansikkauute - kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Helmiuute - tasoittaa ihon sävyä ja kirkastaa ihoa.

API4
A'Pieu
2,20 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.

Kuvaus

A'PIEU Strawberry Milk One Pack – kangasnaamio sisältää mansikkauutetta, jossa on runsaasti C-vitamiinia ja helmiuutetta, jotka yhdessä auttavat kirkastamaan ihoa ja parantamaan ihon sävyä. Kangasnaamion ilmataskut pitävät kosteuden ihollasi, sekä huolehtivat siitä, että uute levittyy tasaisesti koko kasvoille. Kangasnaamio tuoksuu ihanasti mansikkaiselta.

Maitouute - kosteuttaa ja ehkäisee ihon kuivumista naamion jälkeen.
Mansikkauute - kirkastaa ja kosteuttaa ihoa.
Helmiuute - tasoittaa ihon sävyä ja kirkastaa ihoa.

Tuotetiedot
A'Pieu
API4

Tietolomake

Ihotyyppi
Kuiva iho
Käyttöohje

Aseta kangasnaamio puhtaille kasvoille (kasvoveden ja seerumin jälkeen). Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia ja poista. Taputtele jäljelle jäänyt hoitoneste imeytymään ihoon. Kasvoja ei tarvitse huuhdella naamion jälkeen. Viimeistele kasvot silmänympärysvoiteella ja kasvovoiteella.

Ainesosat

Water, Butylene Glycol, Glycerin, Mineral Oil, Strawberry Extract, Milk Extract, Phage-40 Stearate, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Sorbitan Sesquioleate, Pearl Extract, / Soybean Fermentation Extract, Yeast / Hair Root Fermentation Extract, Yeast / Mistletoe Fermentation Extract, Lotus Callus Culture Extract, 1,2-hexanediol, Sodium Hyaluronate, Ethylhexyl Glycerin, Caprylic Glycol, Fragrance

Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.