A'PIEU Swwt Grapefruit Sheet Mask -kangasnaamio on ihoa tasapainottava ja kosteuttava kasvonaamio, joka sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti rasvoittuvalle iholle. Kangasnaamio on valmistettu 100% puhtaasta puuvillakankaasta, joka tuntuu mukavalta myös herkällä iholla. Tuoksuu raikkaalle greipille.

API28
A'Pieu
Kuvaus

A'PIEU Swwt Grapefruit Sheet Mask -kangasnaamio on ihoa tasapainottava ja kosteuttava kasvonaamio, joka sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti rasvoittuvalle iholle. Kangasnaamio on valmistettu 100% puhtaasta puuvillakankaasta, joka tuntuu mukavalta myös herkällä iholla. Tuoksuu raikkaalle greipille.

Tuotetiedot
A'Pieu
API28

Tietolomake

Ihotyyppi
Kuiva iho
Käyttöohje

Aseta kangasnaamio puhtaille kasvoille (kasvoveden ja seerumin jälkeen). Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia ja poista. Taputtele jäljelle jäänyt hoitoneste imeytymään ihoon. Kasvoja ei tarvitse huuhdella naamion jälkeen.

Ainesosat

Water, Propanediol, Glycerin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Methylglucamine, Hydroxyacetophenone, Butylene Glycol, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Portulaca Oleracea Extract, Allantoin, Xanthan Gum, Panthenol, 1, 2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Fragrance, Alcohol, Menthoxypropanediol, Phenoxyethanol, Pantolactone, Sodium Hyaluronate

Arvostelut