Ihon tulehduksia vähentävät hoitolaastarit.

20015658
Holika Holika
Kuvaus

Holika Holika AC & MILD Red Spot Patch -laastarit ovat täynnä erikoisuutetta tulehtuneiden haavojen hoitamiseen ja tulehduksen vähentämiseen. Laastarit eivät aiheuta ihoärsytystä.

Ne hoitavat aknea ehkäisten tulehdusta, punoitusta ja bakteereja. Käytä tulehtuneelle alueelle, jossa esiintyy punaisia näppyjä (finnejä). Sisältää 12

laastaria.

Tuotetiedot
Holika Holika
20015658
Käyttöohje

Puhdista ja kuivaa alue, jota haluat hoitaa ja aseta sitten laastari. Käytä laastaria yön yli ja irrota se 8–12 tunnin kuluttua. Laastaria voi käyttää päivän aikana suojaksi pölyä ja bakteereja vastaan. Laastarin voi leikata 2 tai 4 osaan, mikäli käsiteltävä alue on pieni.

Ainesosat

Acrylates Copolymer, Vinyl Caprolactam/Vp/Dimethylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Alcohol Denat., Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Pvp, Salicylic Acid, Butylene Glycol, Water/Aqua, Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract, Phenoxyethanol, Sodium Metabisulfite, Phenoxyethanol, Polysorbate 80, Water/Aqua, Butylene Glycol, Alcohol, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Volcanic Ash, Phytosphingosine, Sodium Hyaluronate

Arvostelut
Mari 2021-03-15

Tekee juuri, mitä sanoo

Rauhoittaa tulehtuneita finnejä yön aikana ja auttaa paranemaan. Laitoin illalla ja aamulla otin pois. Finnin turvotus oli laskenut ja punaisuus vähentynyt huomattavasti!