Puhdistusvaahto, joka pesee kasvoilta meikin ja päivittäiset epäpuhtaudet. Ihosta tulee puhdas ja pehmeä, ilman ihoärsytystä.

20018012
Holika Holika
Kuvaus

Holika Holika Daily Fresh Green Tea Cleansing Foam -puhdistusvaahto pesee kasvoilta meikin ja päivittäiset epäpuhtaudet.

Puhdistusvaahto sisältää fermentoitua vihreää teetä, joka auttaa ehkäisemään tulehduksia ja vähentämään kasvojen turvotusta. Antioksidanttinen vihreän teen uute ravitsee ja kosteuttaa ihoa intensiivisesti samalla kun se auttaa vahvistamaan ja suojaamaan ihoa. Ihosta tulee puhdas,

pehmeä ja raikkaan tuntuinen ilman ärsytystä.

Tuotetiedot
Holika Holika
20018012
Käyttöohje

Ota tuotetta kosteille kämmenille ja vaahdota se. Hiero puhdistusvaahto kasvojen iholle ja huuhtele iho puhtaaksi lämpimällä vedellä.

Ainesosat

Water, Stearic Acid, Glycerin, Lauric Acid, Potassium Hydroxide, Myristic Acid, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Cocamidopropyl Betaine, Peg-8, Polyquaternium-7, Polysorbate 20, Hydroxyethylcellulose, Sodium Chloride, Camellia Sinensis Leaf Extract, Saponaria Officinalis Leaf Extract, Butylene Glycol, Ci 19140, Ci 42090, Phenoxyethanol, Fragrance

Arvostelut