Ekologinen ja uudelleenkäytettävä silikoninen vaihtoehto vanupuikolle.

LS12101
LastSwab
Kuvaus

LastSwab - koe ekologinen vallankumous kylpyhuoneessasi! LastSwab Beauty Penguin Black on uudelleenkäytettävä, ympäristöä säästävä ja hygieeninen vaihtoehto vanu- ja pumpulipuikoille. Yksi LastSwab kestää 1000+ käyttökertaa. Tyylikäs kotelo pitää LastSwabin hygieenisenä ja puhtaana, kun kannat sitä mukana matkalaukussa tai käsilaukussa tai säilytät sitä kylpyhuoneen kaapissa. LastSwab -puikon varsi on tehty nylonista ja kärjet ovat silikonia (TPE). Kotelo on valmistettu biohajoavasta, maissipohjaisesta materiaalista (PLA) ja sen pakkaus on tehty ympäristöystävällisestä kartongista.

Tuotetiedot
LastSwab
LS12101
Käyttöohje

Käyttö: Käytä LastSwab -puikkoa samalla tavalla, kuin perinteistä vanupuikkoa. Kasta LastSwab Beauty -puikon pää meikinpuhdistusaineeseen ennen käyttöä parhaiden tulosten aikaansaamiseksi. Puhdista LastSwab helposti ja nopeasti saippualla ja vedellä. Emme suosittele käyttämään puikkoa lasten korvien puhdistamiseen. ÄLÄ työnnä puikkoa liian syvälle korvaan tai nenään. ÄLÄ käytä asetonia puikon kanssa. ÄLÄ laita sitä tiskikoneeseen. ÄLÄ laita sitä kiehuvaan veteen.

Arvostelut
Sara 2021-10-08

Mahtava keksintö

Tosi hyvä tuote! Ihana ajatella että käyttämällä tätä multa säästyy ihan hirveä määrä roskaa. Toimii tosi hyvin meikin korjailussa. Käytän esim levinneen ripsarin poistoon. Mulla on ollut sama puikko käytössä jo puoli vuotta ja se on ihan täydellisessä kunnossa yhä. Eli käyttämällä tätä säästää myös rahaa ku ei tarvii ostaa enää vanupuikkoja :D