Natura Siberica Sauna & Spa Thermo Body Mask- vartalonaamio kiinteyttää ja uudistaa ihoa näkyvästi, palauttaen ihon kimmoisuuden. Lopputuloksena on silminnähden nuorekkaampi ja kiinteämpi, terve ihon pinta. Natura Siberica Sauna & Spa -linja on kehitetty erityisesti yhdistettäväksi rentouttavaan saunahetkeen. Saunan lämmössä ihohuokoset avautuvat ja iho on vastaanottavaisempi hoitotuotteille. Luonnolliset aktiiviaineet pääsevät näin täyteen potentiaaliinsa, samalla tarjoten ihanan aromaterapeuttisen kokemuksen.

0475E
Natura Siberica
Kuvaus

Natura Siberica Sauna & Spa Thermo Body Mask- vartalonaamio kiinteyttää ja uudistaa ihoa näkyvästi, palauttaen ihon kimmoisuuden.

Tuotteen sisältämä revonhännän öljy sisältää runsaasti monityydyttymättömiä rasvahappoja, kivennäisaineita, vitamiineja ja aminohappoja, joilla kaikilla on tehokkaita ihoa nuorentavia vaikutuksia. Nämä ravintoaineet antavat iholle happea ja suojaavat sitä vapaiden radikaalien muodostumiselta, vahvistaen sen omia puolustusmekanismeja ja pitäen ihon rakenteen kunnossa. Vulkaaninen savi sisältää paljon piioksidia ja magnesiumia, jotka uudistavat ja rauhoittavat ihoa ja poistavat kuona-aineita.  Luonnonmukainen katajanmarjanuute sisältää väriaineita, luonnollisia happoja ja paljon C-vitamiinia. Luomusalviauute toimii tulehdusta ehkäisevänä ja antiseptisenä aineena. Altain luomuhunaja sisältää mineraalisuoloja ja A-, C- , P- , H- , E- ja K-vitamiineja.

Lopputuloksena on silminnähden nuorekkaampi ja kiinteämpi, terve ihon pinta. Natura Siberica Sauna & Spa -linja on kehitetty erityisesti yhdistettäväksi rentouttavaan saunahetkeen. Saunan lämmössä ihohuokoset avautuvat ja iho on vastaanottavaisempi hoitotuotteille. Luonnolliset aktiiviaineet pääsevät näin täyteen potentiaaliinsa, samalla tarjoten ihanan aromaterapeuttisen kokemuksen.

Tuotetiedot
Natura Siberica
0475E

Tietolomake

Ihotyyppi
Ongelmaiho
Käyttöohje
Levitä vartalon ongelma-alueille, anna vaikuttaa 15 minuuttia ja huuhtele ensin lämpimällä vedellä, sen jälkeen viileämmällä vedellä. Tehostaaksesi naamion vaikutusta kiedo naamion päälle kelmua. Vältä ihon limakalvoalueita.
Ainesosat
Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Kaolin, Aqua, Sucrose Palmitate, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Aesculus Hippocastanum Leaf Extract*, Salvia O cinalis Leaf Water*, Mel*, Juniperus Sibirica ExtractWH, Pinus Pumila Needle ExtractWH, Nepeta Sibirica ExtractWH, Equisetum Arvense Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Centella Asiatica Extract, Cera Alba*, Ca eine, Lithothamnium Calcareum Powder, Maris Limus Extract, Lessonia Nigrescens Powder, Fucus Vesiculosus Powder, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 EstersPS, Trimethylcyclohexyl Butylcarbamate, Methyl Nicotinate, Disodium Rutinyl Disulfate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Citric Acid, Caramel, Xanthan Gum, Sodium Citrate, Linalool, Limonene, CI 77491, CI 77891, CI 77499.
Arvostelut