Natura Siberica Royal Caviar ExtraLifting -kasvovoide tehoaa ikääntymisen jo näkyviin merkkeihin palauttaen ihon kimmoisuuden ja elinvoiman. Kaviaariuute sisältää erityisen paljon mineraaleja ja tärkeitä aminohappoja - yhdistettynä vitamiinien ja luomu yrttiuutteiden kanssa se aktivoi tehokkaasti kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

0369E
Natura Siberica
Kuvaus

Natura Siberica Royal Caviar ExtraLifting Face Cream -kasvovoide tehoaa ikääntymisen jo näkyvissä oleviin merkkeihin, palauttaen ihon kimmoisuuden ja elinvoiman.

Kaviaariuute sisältää erityisen paljon mineraaleja ja tärkeitä aminohappoja. Yhdessä vitamiinien ja luomuyrttiuutteiden kanssa se aktivoi tehokkaasti kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Se vahvistaa ihoa parantaen sen sävyä, syväravitsee ja -kosteuttaa ja hillitsee liiallista pigmentoitumista. Käsin poimitun ruusunjuuren aktiiviaineet hidastavat ihon ikääntymisprosesseja ja ravitsevat ihoa. Luonnollinen Bisabolol syväkosteuttaa ihoa, samalla kun Omega-6 -rasvahappo ja Pepha®-Tight toimivat rakennusaineena kiinteälle, ravitulle iholle ja suojelevat sitä ulkoisilta haittatekijöiltä. 

Käyttö:

Levitä kosteusvoidetta aamuin illoin puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle. Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi käytä yhdessä sarjan muiden tuotteiden kanssa.

Tuotetiedot
Natura Siberica
0369E

Tietolomake

Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Kuiva iho
Käyttöohje

Levitä aamuin illoin puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle. Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi käytä yhdessä sarjan muiden tuotteiden kanssa.

Ainesosat

Aqua, Dicaprylyl Ether, Octyldodecanol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Glucoside, Triticum Vulgare Germ Oil, Saccharide Isomerate, Algae Extract, Pullulan, Panthenol, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Linolenate, Caviar Extract, Oenothera Biennis Oil*, Saponaria O cinalis Root Extract*, Quercus Robur Bark Extract*, Rhodiola Rosea Root ExtractWH, Flavocetraria Nivalis ExtractWH, Pinus Pumila Needle ExtractWH, Bisabolol, Zingiber O cinale Root Extract, Malva Sylvestris Flower Extract*, Sodium Polyacrylate, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 EstersPS, Sodium Stearoyl Glutamate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid.

Arvostelut
Elina 2020-11-06

Miellyttävä

Kosteuttaa ihoa hyvin ja juonteita näkyy vähemmän kasvoilla käytön jälkeen. Ei jätä tahmeaa tuntua iholle. Sopii myös meikin alle, ei lähde rullaantumaan.

Voisit tykätä myös