OFRA Sculpting Wand Dawn on neutraali vaalea sävy, joka sopii kasvojen korostamiseen ja tummien silmänalusten peittämiseen. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

1439OF
Ofra Cosmetics
13,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

OFRA Sculpting Wand Dawn on neutraali vaalea sävy, joka sopii kasvojen korostamiseen ja tummien silmänalusten peittämiseen. Lisää kasvoille kohtiin, joihin valo luonnollisesti osuu.

Skin Sculpting -linja sisältää kaksi  korostamiseen ja kaksi varjostamiseen sopivaa sävyä, joilla korostat ja muotoilet kasvojesi piirteitä luonnollisesti. Nestemäinen koostumus jäljittelee ihon omaa tekstuuria jättäen ihon raikkaan ja nuorekkaan näköiseksi. Sisältää  kasvin kantasoluja, jotka edesauttavat uudistamaan herkkää silmänympärysihoa. Muotoile ja korosta sävyillä: Dawn, Sunrise, Sunset ja Dusk.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Ofra Cosmetics
1439OF

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Nude
Ainesosat
Isododecane-neopentyl Glycol Diheptanoate, isododecane, Tridecyl Trimelliate, Disteardimonium Hectorite, Hydrogenated Polydecene, Bis-diglyceryl Polyacyladipate-2, Tricaprin, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Talc, Propylene Carbonate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Dl-Alpha Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexyglycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice. May Contain: Mica, CI77891, CI77491, CI77492, CI77499.
Arvostelut