OFRAn Makeup Fixer ihanan ruusun tuoksuisena! Kevyt suihke, joka asettaa meikin paikoilleen ja parantaa meikin kestävyyttä jopa ääriolosuhteissa. Suihke muodostaa meikin suojaksi ilmaakin ohuemman suojaavan kalvon, joka kosteuttaa ja tuntuu mukavalta iholla. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free. 

2472OF
Ofra Cosmetics
Kuvaus

OFRAn Makeup Fixer saatavilla nyt ihanan ruusun tuoksuisena!

Makeup Fixer on kevyt suihke, joka asettaa meikin paikoilleen ja parantaa meikin kestävyyttä jopa ääriolosuhteissa. Suihke muodostaa meikin suojaksi ilmaakin ohuemman suojaavan kalvon, joka kosteuttaa ja tuntuu mukavalta iholla. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Sisältää Aloe Veraa, kamomillan kukkaisvettä ja E-vitamiinia, jotka auttavat suojaamaan ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä, kuten saaste, lämpötilaerot ja muut ihoärsykkeet.  Kun olet kiireessä ja sinulla ei ole aikaa korjata meikkiäsi, suihkauta Makeup Fixeriä kasvoille ja taputtele sen jälkeen kasvoja kevyesti kasvopaperilla. Lisää sen jälkeen kevyesti puuteria kasvoillesi ja olet valmis loppupäivän menoihin!

Tuotetiedot
Ofra Cosmetics
2472OF

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Ainesosat

Aqua, Methyl Gluceth-20, Alcohol Denat., Glycerin, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Sodium PCA, Parfum, Butylene Glycol, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Triethanolamine, Camellia Oleifera Leaf Extract, Achillea Millefolium Extract, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Citrus Limon Peel Extract, CI 16035 CI 17200, Linaool, Alpha-Isomethyl Ionone, Acetaldehyde, Citronellol, T-Butyl Alcohol, Isopropyl Alcohol.

Arvostelut
Heidi 2019-11-28

Hyvä

Suihkepullosta tulee aika suurena määränä tuotetta, joten kannattaa suihkuttaa kaukaa ja lisätä puuteria niinkuin tuotteen kuvauksessa kerrotaan. Tuoksuu ruusulta josta itse tykkään. Pullo on todella iso joten riittoisaa!