Tämä persoonallinen korostuspuuteri on kehitetty suositun meikkigurun, NikkieTutorialsin kanssa. Uhmaa aikaa ja avaruutta tällä upealla sinisestä liilaan taittavalla sävyllä, joka sulautuu ihoon jättäen jälkeensä jäisen hehkun.

2172OF
Ofra Cosmetics
Kuvaus

Persoonallinen Space Baby -korostuspuuteri on kehitetty suositun meikkigurun, NikkieTutorialsin kanssa. Uhmaa aikaa ja avaruutta tällä upealla sinisestä liilaan taittavalla sävyllä, joka sulautuu ihoon jättäen jälkeensä jäisen hehkun.

Ole Glow Getter sekä arjessa, että juhlassa OFRAn ylellisillä korostusväreillä. Korostuspuuterit sisältävät helmiäispigmenttejä, jotka vangitsevat valoa haluttuihin kohtiin ja valaisevat lempikasvonpiirteesi.

OFRAn korostuspuuterit antavat uuden merkityksen hehkulle. Puuterit on puristettu nesteestä kiinteäksi, jolloin helmiäispigmentit taittavat valoa ennennäkemättömästi ja uskomattoman tasaisesti.

Tuotetiedot
Ofra Cosmetics
2172OF

Tietolomake

Väriperhe
Sininen
Ainesosat

MICA, ZINC STEARATE, NYLON-12, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, SILICA, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, DIMETHICONE, ETHYLENE/ ACRYLIC ACID COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ETHYLHEXYLGLYCERIN. VOI SISÄLTÄÄ: CI 77891, CI 77492,CI 77491, TITANIUM DIOXIDE, IRON OXIDES.

Arvostelut