Tämä kaunis korostuspuuteri on kehitetty suositun meikkigurun, NikkieTutorialsin kanssa. Taivaallinen fiilis on taattu, kun kasvosi hehkuvat täysin uusissa sfääreissä tällä vaaleanpunaisesta persikkaan taittavalla korostuspuuterilla.

2171OF
Ofra Cosmetics
34,50 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

Kaunis Cloud 9 -korostuspuuteri on kehitetty suositun meikkigurun, NikkieTutorialsin kanssa. Taivaallinen fiilis on taattu, kun kasvosi hehkuvat täysin uusissa sfääreissä tällä vaaleanpunaisesta persikkaan taittavalla korostuspuuterilla.

Ole Glow Getter sekä arjessa, että juhlassa OFRAn ylellisillä korostusväreillä. Korostuspuuterit sisältävät helmiäispigmenttejä, jotka vangitsevat valoa haluttuihin kohtiin ja valaisevat lempikasvonpiirteesi.

OFRAn korostuspuuterit antavat uuden merkityksen hehkulle. Puuterit on puristettu nesteestä kiinteäksi, jolloin helmiäispigmentit taittavat valoa ennennäkemättömästi ja uskomattoman tasaisesti.

Tuotetiedot
Ofra Cosmetics
2171OF

Tietolomake

Väriperhe
Metallinen
Ainesosat

MICA, ZINC STEARATE, NYLON-12, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, SILICA, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, DIMETHICONE, ETHYLENE/ ACRYLIC ACID COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ETHYLHEXYLGLYCERIN. VOI SISÄLTÄÄ: CI 77891, CI 77492,CI 77491, TITANIUM DIOXIDE, IRON OXIDES.

Arvostelut