Mystiikkaa huokuvat irtoripset vahvoihin lookkeihin. Kaipaatko luonnollista ja klassista – nämä ripset eivät ole sinulle.

23005
Rouge & Rogue
Kuvaus

Alpha Girl -ripset ovat söpöt ja pehmeät! Luonnollinen lookki sopii glam-ammattilaisen päivittäiseen käyttöön. Alpha Girl takaa aina paikkasi johtoasemassa!  Alpha Girl on osa Epic kokoelmaa - ylelliset keinominkki ripset sopivat myös vegaaneille.

Tuotetiedot
Rouge & Rogue
23005
Käyttöohje

1) Nosta tekoripset pakkauksesta varovasti sormin, pinsettejä apuna käyttäen tai aplikaattorilla.

2) Mittaa ripsinauhan pituus sovittamalla niitä silmäsi päälle. Liian pitkät ripset voi lyhentää pienillä kynsisaksilla. Leikkaa pieniä paloja kerrallaan, kunnes ne istuvat täydellisesti.

3) Lisää ohut kerros ripsiliimaa ripsinauhan reunaan. Odota noin 20-30 sekuntia kunnes liima muuttuu tarttuvaksi. Tämä on hyvin tärkeä työvaihe.

4) Aseta tekoripset ripsirajaan. Aseta ripsinauhan keskiosa ensin ja etene tämän jälkeen reunoihin. Noudata silmen luonnollista muotoa. Paina ja pidä irtoripsiä paikoillaan muutaman sekunnin ajan. Virheen sattuessa voit irroittaa ripsinauhan, poistaa kuivuneen liiman ja asettaa sen uudelleen. Harjoitus tekee mestarin!

Poistaminen:

Tartu ripsinauhaan sormenpäillä ja nosta se kevyesti pois silmäluomelta. Tee poisto hellällä otteella. Älä mene irtoripsillä nukkumaan.

Jos ripset eivät irtoa hellävaraisesti, voit irroittaa ripset ölypohjaisella silmämeikinpoistoaineella kostutetulla pumpulipuikolla.

Uudelleenkäyttö:

Voidaksesi käyttää tuotteen uudestaan, poista kuivunut liima ripsinauhasta joko sormillasi tai pinseteillä. Tämän jälkeen voit sujauttaa tekoripset takaisin laatikkoon odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Voidaan uudelleenkäyttää jopa 20 kertaa.

Käsittele ripsiä hellävaraisesti, älä vedä kovaa!

Älä liota ripsiä vedessä tai muissa nesteissä, sillä kosteus voi pilata ripsien tyylin, muodon ja kaarevuuden.

Emme suosittele käyttämään ripsissä muita tuotteita (esim. ripsiväriä), jotta ripsien käyttöikä pysyy mahdollisimman pitkänä.

Säilytä ripset aina alkuperäispakkauksessa, jotta ne pysyvät puhtaina.

Nauti ripsistäsi!

Ainesosat
Keinokuitu, 100% vegaani
Arvostelut
2019-12-15

Ihanat ripset!

Kauniit, melko luonnolliset, mutta kuitenkin näyttävät ripset. Näissä on todella hyvä muotoilu, koska näissä on yllättävän paljon pituutta, mutta sopivat ainakin itselläni hyvin jopa silmälasien kanssa ilman että ripset osuvat linsseihin! Ripset ovat myös kestävän tuntuiset. Aluksi ripsinauha oli vähän jäykän tuntuinen, ja vaati hetken käytön että ripset alkoi tuntua mukavalta silmissä, mutta uskoisin että saman "jämäkkyyden" ansiosta ripset myös pysyvät hyvännäköisinä pidempään.