Minikokoinen Makeup Fixer kevyt suihke, joka asettaa meikin paikoilleen ja parantaa meikin kestävyyttä jopa ääriolosuhteissa. Suihke muodostaa meikin suojaksi ilmaakin ohuemman suojaavan kalvon, joka kosteuttaa ja tuntuu mukavalta iholla.

2275OF
OFRA Cosmetics
Kuvaus

OFRAn Makeup Fixer saatavilla nyt minikokoisena!

Makeup Fixer on kevyt suihke, joka asettaa meikin paikoilleen ja parantaa meikin kestävyyttä jopa ääriolosuhteissa. Suihke muodostaa meikin suojaksi ilmaakin ohuemman suojaavan kalvon, joka kosteuttaa ja tuntuu mukavalta iholla.

Sisältää Aloe Veraa, kamomillan kukkaisvettä ja E-vitamiinia, jotka auttavat suojaamaan ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä, kuten saaste, lämpötilaerot ja muut ihoärsykkeet.  Kun olet kiireessä ja sinulla ei ole aikaa korjata meikkiäsi, suihkauta Makeup Fixeriä kasvoille ja taputtele sen jälkeen kasvoja kevyesti kasvopaperilla. Lisää sen jälkeen kevyesti puuteria kasvoillesi ja olet valmis loppupäivän menoihin!

Tuotetiedot
OFRA Cosmetics
2275OF

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Ainesosat

Aqua, Methyl Gluceth-20, Alcohol Denat., Glycerin, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Sodium PCA, Parfum, Butylene Glycol, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Triethanolamine, Camellia Oleifera Leaf Extract, Achillea Millefolium Extract, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Citrus Limon Peel Extract, CI 16035 CI 17200, Linaool, Alpha-Isomethyl Ionone, Acetaldehyde, Citronellol, T-Butyl Alcohol, Isopropyl Alcohol.

Arvostelut