WHAMISA Organic Seeds Hair Scalp Tonic  -luonnollinen hiuspohjan hoitoneste pitää hiuspohjan puhtaan raikkaan tuntuisena. Ehkäisee hiustenlähtöä vahvistamalla hiusjuuria.
NAW0030
WHAMISA
Kuvaus

WHAMISA Organic Seeds Hair Scalp Tonic  -luonnollinen hiuspohjan hoitoneste pitää hiuspohjan puhtaan raikkaan tuntuisena. Ehkäisee hiustenlähtöä vahvistamalla hiusjuuria. Hiusvesi hoitaa kuivaa hiuspohjaa ja stimuloi hiusjuuria 16 fermentoidulla kasviuutteella ja auttaa estämään hilseilyä. Aktiiviaineet, kuten fermentoitu riisiuute ja sipuliuute ovat tunnettuja niiden hiustenkasvua aktivoivista ominaisuuksista. Lisäksi hiusvedessä on seebumintuotantoa tasapainottavaa mentolia sekä hiuspohjan hyvinvointia edistäviä ruusupuun ja seetrin eteerisiä öljyjä.

Whamisa Skincare -sarjan tuotteet ovat korealaista fermentoitua luonnonkosmetiikkaa. Fermentointi mahdollistaa raaka-aineiden maksimaalisen ravintoainepitoisuuden ja tehostaa niiden imeytymistä ihoon. Tuotteissa onkin hyödynnetty viimeisimpiä kosmetiikan innovaatioita ja trendejä, jonka avulla on saatu aikaan kevyet, mutta superkosteuttavat koostumukset. Whamisalla on BDIH -luonnonkosmetiikkasertifikaatti. 

Tuotetiedot
WHAMISA
NAW0030

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
BDIH
EWG
Hiustyyppi
Hilse
Rasvoittuvat hiukset
Arvostelut