Kosteuttava ja hajuton itseruskettava mousse levittyy helposti ja tekee ihosta luonnollisen hehkuvan ruskettuneen näköisen.

NKD042
NKD SKN
17,90 €
7,16 € Säästä 60%
Sisältää alv:n
0 Päivää
0 Tuntia
0 Minuuttia
0 Sekuntia
Kuvaus

Luonnollinen ja hehkuva rusketus tällä kevyellä, superpehmeällä moussella. Tämä hajuton ja kosteuttava itseruskettava vaahto on valmistettu 100% luonnollisesta DHA:sta, ja se ei sisällä hajusteita, parabeeneja eikä alkoholia. NKD SKN Tinted Tan Mousse - sävytetty itseruskettava mousse on täynnä kosteuttavia ja parantavia orgaanisia raaka-aineita kuten aloe veraa, melonia ja litsiä. Tuote jättää ihosi jättää ihosi hyvin pehmeäksi ja luonnollisen hehkuvan tumman sävyiseksi. Levitä levityskintaalla puhtaalle iholle. Älä käytä alla kosteusvoidetta tai muuta kosmetiikkaa. Anna vaikuttaa vähintään 8-12 tuntia ennen ensimmäistä suihkua. Levityskinnas myydään erikseen. Valitse medium sävy kun haluat keskisyvän lopputuloksen. Hetkessä täydellinen surffi-look.

Tuotetiedot
NKD SKN
NKD042

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Arvostelut
Eveliina 2022-03-01

Luottotuote

Todella hyvä itseruskettava! Ei kuivata ihoa kuten monet muut vastaavat tuotteet. Levittyy hyvin, antaa kauniin aitoa rusketusta vastaavan sävyn :) Huippu tuote!

  • 2 / 2 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.