WHAMISA Organic Flowers Eye Essence -virkistävä, kirkastava ja ravitseva silmänympäryshoide. Vähentää väsymyksen merkkejä - turvotusta ja silmänalusten tummuutta. Voit käyttää hoidetta myös koko kasvoille seerumin tapaan.

NAW0013
WHAMISA
Kuvaus

WHAMISA Organic Flowers Eye Essence -virkistävä, kirkastava ja ravitseva silmänympäryshoide. Vähentää väsymyksen merkkejä - turvotusta ja silmänalusten tummuutta. Virkistävän silmänympäryvoiteen vesi on korvattu kosteuttavalla aloe veran ja krysanteemin uutteilla, jotka yhdessä lootuksen, fermentoidun riisin, lakritsiuutteen ja vihreän teen kanssa auttavat ylläpitämään silmänympärysihon hyvinvointia. Karitevoi, murumuru-voi ja arganöljy ravitsevat ihoa tehokkaasti. Voit käyttää voidetta myös koko kasvoille seerumin tapaan.

Whamisa Skincare -sarjan tuotteet ovat korealaista fermentoitua luonnonkosmetiikkaa. Fermentointi mahdollistaa raaka-aineiden maksimaalisen ravintoainepitoisuuden ja tehostaa niiden imeytymistä ihoon. Tuotteissa onkin hyödynnetty viimeisimpiä kosmetiikan innovaatioita ja trendejä, jonka avulla on saatu aikaan kevyet, mutta superkosteuttavat koostumukset. Whamisalla on BDIH -luonnonkosmetiikkasertifikaatti. 

Tuotetiedot
WHAMISA
NAW0013

Tietolomake

Vegaaninen
Ei
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
BDIH
EWG
Arvostelut
Roosa 2020-09-04

Auttaa turvotukseen

Kosteuttaa tehokkaasti ja on vähentänyt turvotusta silmänalusissa huomattavasti! Levittyy hyvin ja on todella riittoisa. Silmänaluseni ovat luonnostaan tummat, siihen ei tämä(kään) auttanut. Muuten loistava tuote!