WHAMISA Organic Flowers Water Cream  on ravitseva, kevyt ja tehokkaasti kosteuttava hoitovoide kaikille ihotyypeille. Sisältää fermentoitua soijapapu-uutetta, joka on koreassa tunnettu tehokkaasti ravitsevista vaikutuksistaan.

NAW0012
WHAMISA
Kuvaus

WHAMISA Organic Flowers Water Cream on ravitseva, kevyt ja tehokkaasti kosteuttava hoitovoide kaikille ihotyypeille. Kasvovoide sisältää natto-kumia, ainutlaatuista soijapavuista fermentaation avulla tehtyä ravitsevaa kosteuttajaa. Voide sisältää lisäksi sekoituksen porkkanan-, kamelian-, avocadon- ja viinirypäleensiemenöljyä, sekä oliiviöljyä ja karitevoita. Voiteen pohjana on käytetty aloe maculatan ja riisin kasviuutteita veden sijaan.

Whamisa Skincare -sarjan tuotteet ovat korealaista fermentoitua luonnonkosmetiikkaa. Fermentointi mahdollistaa raaka-aineiden maksimaalisen ravintoainepitoisuuden ja tehostaa niiden imeytymistä ihoon. Tuotteissa onkin hyödynnetty viimeisimpiä kosmetiikan innovaatioita ja trendejä, jonka avulla on saatu aikaan kevyet, mutta superkosteuttavat koostumukset. Whamisalla on BDIH -luonnonkosmetiikkasertifikaatti. 

Tuotetiedot
WHAMISA
NAW0012

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
BDIH
EWG
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Arvostelut