WHAMISA Organic Flowers Facial Oil -ylellinen kasvoöljy ravitsee ja kosteuttaa sekä suojaa ihoa ympäristötekijöiden rasituksilta. Sopii ihanteellisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle.  Kaikille ihotyypeille.

NAW0006
WHAMISA
Kuvaus

WHAMISA Organic Flowers Facial Oil -ylellinen kasvoöljy ravitsee ja kosteuttaa sekä suojaa ihoa ympäristötekijöiden rasituksilta. Arganöljy, kameliaöljy ja helokkiöljy kosteuttaa, ravitsee ja suojaa ihoa kosteuden liialliselta haihtumiselta. Öljy vahvistaa ihon omaa immuniteettia, elastisuutta ja parantaa ihon rasva-kosteustasapainoa. Sopii kaikille ihotyypeille, myös rasvaiselle iholle keyven koostumuksensa vuoksi. Ihanteellinen kuivalle ja ikääntyvälle iholle.

Whamisa Skincare -sarjan tuotteet ovat korealaista fermentoitua luonnonkosmetiikkaa. Fermentointi mahdollistaa raaka-aineiden maksimaalisen ravintoainepitoisuuden ja tehostaa niiden imeytymistä ihoon. Tuotteissa onkin hyödynnetty viimeisimpiä kosmetiikan innovaatioita ja trendejä, jonka avulla on saatu aikaan kevyet, mutta superkosteuttavat koostumukset. Whamisalla on BDIH -luonnonkosmetiikkasertifikaatti. 

Tuotetiedot
WHAMISA
NAW0006

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
BDIH
EWG
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Arvostelut