WHAMISA Organic Flowers Toner Original  on kosteuttava ja tasapainottava kasvovesi normaalille ja sekaiholle.  Kerrosta kasvovettä iholle  7 kertaa Korealaisen "7 Skin Method" ihonhoitometodin mukaisesti. Voidaan käyttää myös perinteisen kasvoveden tavoin. Lisää kasvoille käsin painelemalla, jolloin tuote imeytyy ihoon tehokkaammin ja saat kaiken hyödyn irti kasvovedestäsi!

NAW0003
WHAMISA
Kuvaus

WHAMISA Organic Flowers Toner Original on kosteuttava ja tasapainottava kasvovesi normaalille ja sekaiholle. Krysanteemin, riisin ja galactomyces -hiivan fermentoidut uutteet uudistavat ihoa. Kurkku- ja parsakaaliuutteet rauhoittavat ihoa ja valmistelevat sitä kosteusvoidetta varten. Tehokkaasti ihoa kosteuttava Aloe maculata -uute korvaa tuotteessa vesipohjan. Kerrosta kasvovettä iholle  7 kertaa Korealaisen "7 Skin Method" ihonhoitometodin mukaisesti. Voidaan käyttää myös perinteisen kasvoveden tavoin. Lisää kasvoille käsin painelemalla, jolloin tuote imeytyy ihoon tehokkaammin ja saat kaiken hyödyn irti kasvovedestäsi!

Whamisa Skincare -sarjan tuotteet ovat korealaista fermentoitua luonnonkosmetiikkaa. Fermentointi mahdollistaa raaka-aineiden maksimaalisen ravintoainepitoisuuden ja tehostaa niiden imeytymistä ihoon. Tuotteissa onkin hyödynnetty viimeisimpiä kosmetiikan innovaatioita ja trendejä, jonka avulla on saatu aikaan kevyet, mutta superkosteuttavat koostumukset. Whamisalla on BDIH -luonnonkosmetiikkasertifikaatti. 

Tuotetiedot
WHAMISA
NAW0003

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
BDIH
EWG
Ihotyyppi
Normaali iho
Sekaiho
Arvostelut