Savinaamion hyödyt ja sheet maskin helppous samassa! Napakasti iholle asettuva naamio syväpuhdistaa kuitenkaan kuivattamatta ihoa.

OGY-SMF1
Patchology
Kuvaus

Savinaamion käyttö ei ole koskaan ollut näin siistiä. Patchologyn vallankumouksellinen SmartMud No Mess Mud Masque Sheet mask -kangasnaamio puhdistaa ihoa tukkimatta sitä tai sotkematta kylpyhuonettasi. Naamio auttaa puhdistamaan iholta ilmansaasteet ja muut ympäristön epäpuhtaudet nopeasti ja helposti.

SmartMud-naamion mineraalipitoinen vulkaaninen tuhka, kaoliinisavi ja aktiivihiili yhdessä Patchologyn FlexMasque-teknologian kanssa tuovat puhdistavan tehon juuri sinne minne sitä tarvitaan. Se on siistein tapa ihon syväpuhdistukseen ja kirkastukseen ilman perinteisten savinaamioiden kiristävää, kuivattavaa tunnetta. Lopputuloksena terveen ja nuorekkaan näköinen iho.

 

  • Vulkaaninen tuhka: puhdistaa ja uudistaa
  • Kaoliinisavi: syväpuhdistava detox-vaikutus kirkastaa ihoa
  • Aktiivihiili: imee itseensä epäpuhtauksia ja liiallista rasvaisuutta iholta
  • Glyseriini: kosteuttaa ja tasoittaa samalla auttaen ihoa ylläpitämään kosteustasapainoaan
  • Kollageeni: täytelöittää ihoa ja häivyttää hienoja juonteita saaden ihon näyttämään tasaisemmalta
Tuotetiedot
Patchology
OGY-SMF1

Tietolomake

Ihotyyppi
Ongelmaiho
Rasvoittuva iho
Arvostelut
Taru 2021-01-19

Tosi hyvä

Erilainen savinaamio, mutta tosi kätevä käyttää! Varsinkin kun on kaksiosainen, kerrankin kangasnaamio istuu kasvoihin tasaisesti. Iho jää supersileäksi ja puhtaaksi. Kertakäyttöisenä tosi kätevä, koska käytän savinaamioita harvakseltaan niin ei jää puteleita kaappeihin roikkkumaan.