Kosteusvoide, joka on suunniteltu ehkäisemään kosteuden haihtumista iholta ja saamaan iho tuntumaan pehmeältä, sileältä ja ravitulta. Ehkäisee ikääntymisen merkkejä ja rauhoittaa ihoa.

OB027
Organic & Botanic
Kuvaus

Organic & Botanic Men Advanced Night & Day Ultra Revive & Hydrate Moisturiser -kosteusvoide on suunniteltu ehkäisemään kosteuden haihtumista iholta ja saamaan ihon tuntumaan pehmeältä, sileältä ja ravitulta. Voide pitää ihon nuorekkaana ja hehkuvana.

 

Luonnosta peräisin olevat inkivääri- ja ginseng juuriuutteet ovat tunnettuja ikääntymisen merkkejä ehkäisevistä ominaisuuksistaan ja tähän tuotteeseen ne on valittu auttamaan pitämään ihosi kirkkaana ja säkenöivän kauniina. Laventeli- ja kamomillauutteet auttavat rauhoittamaan ihoa ja saavat aikaan sileän lopputuloksen. Vitamiineilla rikastettu kosteusvoide sisältää lisäksi manteliöljyä, joka sulkee sisäänsä kosteutta ja auttaa ihoasi pysymään pehmeänä ja kimmoisana päivin ja öin. 

Tuotetiedot
Organic & Botanic
OB027

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Ei
Sertifikaatit
PETA
Vegan
Ihotyyppi
Kuiva iho
Käyttöohje

Levitä aamuin illoin ihon puhdistuksen ja seerumin levittämisen jälkeen. Varoitus: Lopeta käyttö, jos ihoärsytystä tai punoitusta ilmenee. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Vain ulkoiseen käyttöön.

Ainesosat

Aqua(Water), Isopropyl 'Myristate, Stearic Acid, Prunus Amygdalus 'Dulcis Oil, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Cera Alba,Phenoxyethanol, Triethanolamine, Sodium PCA, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA,Zingiber Officinale Ro

Arvostelut