Kosteusvoide, joka on suunniteltu erityisesti rauhoittamaan tulehtunutta ja vaurioitunutta ihoa kasviperäisten uutteiden ja kosteuttavien aktiiviaineiden avulla. Voide kirkastaa ihoa, antaa sille syväkosteutusta sekä suojaa ihoa vaurioilta ehkäisten ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita ja ryppyjä.

OB008
Organic & Botanic
Kuvaus

Organic & Botanic Amazonian Berry Protecting Day Moisturiser -kosteusvoide on suunniteltu erityisesti rauhoittamaan tulehtunutta ja vaurioitunutta ihoa kasviperäisten uutteiden ja kosteuttavien aktiiviaineiden avulla. Voide kirkastaa ihoa, antaa sille syväkosteutusta sekä suojaa ihoa vaurioilta ehkäisten ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita ja ryppyjä.

 

Voide sisältää seljankukkauutetta, joka on tunnettu antiseptisistä ominaisuuksistaan. Se auttaa rauhoittamaan ja parantamaan tulehtunutta ja ärtynyttä ihoa samalla tehden ihosta kirkkaamman. Tehokasta kosteutusta antavina ainesosina tuotteesa on aloe veraa, kamomillaa ja kookosöljyä, jotka myös suojaavat ihoa. Lisäksi tuote sisältää E-vitamiinia, joka on tehokas antioksidantti. Se vähentää vapaiden happiradikaalien aiheuttamia vaurioita ihossa ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä.

 

•   Ihoa rauhoittava kosteusvoide

•   Hellii tulehtunutta ja vaurioitunutta ihoa

•   Kirkastaa ja syväkosteuttaa ihoa

•   Ehkäisee ikääntymisen merkkejä ja suojaa ihoa vaurioilta

Tuotetiedot
Organic & Botanic
OB008

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Ei
Sertifikaatit
PETA
Vegan
Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Kuiva iho
Arvostelut