Partaöljy, joka sisältää luonnosta peräisin olevia öljyjä ja uutteita. Auttaa pitämään parran terveenä, pehmeänä ja kiiltävänä, kosteuttaen samalla ihoa ja auttaen pitämään sen pehmeänä.

OB029
Organic & Botanic
Kuvaus

Organic & Botanic Men Nutrition Restoring Skin & Beard Grooming Oil -partaöljy on suunniteltu hoitamaan partaa tehokkaalla sekoituksella, jossa on luonnon parhaimpia kosteuttavia ainesosia. Sekoitus luonnosta peräisin olevia öljyjä ja uutteita. Se auttaa sinua pitämään partasi terveenä, pehmeänä ja kiiltävänä, samalla kosteuttaen ihoasi auttaakseen pitämään sen pehmeänä.

 

Kookoksesta ja avokadosta peräisin olevat vitamiinit pitävät partasi terveempänä ja pehmeämpänä. Argan- ja jojobaöljy suojaavat ja ehkäisevät vaurioilta, jotta partasi pysyisi parhaassa mahdollisessa kunnossa. Sisältää lisäksi kasvua stimuloivaa seesamiöljyä ja hoitavaa inkivääriuutetta. Nämä ainesosat toimivat tässä partaöljyssä täydessä harmoniassa tarjoten parrallesi parasta huolenpitoa.

Tuotetiedot
Organic & Botanic
OB029

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
PETA
Vegan
Ihotyyppi
Kuiva iho
Normaali iho
Käyttöohje

Ota kämmenellesi 2-3 tippaa öljyä ja hiero käsiäsi yhteen. Sui öljy huolellisesti partaasi käsin.

Ainesosat

Sesamum Indicum Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Argania Spinosa Kernel Oil, Persea Gratissima Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Zingiber Officinale Root Extract.

Arvostelut