Syväkosteuttava voide, joka sisältää sekoituksen acai- ja gojimarjoja, jotka ravitsevat ihoa hyvin ja saavat aikaan kauniin ja terveen hehkun.

OB035
Organic & Botanic
Kuvaus

Tämä luonnollisia ainesosia sisältävä kosteusvoide on suunniteltu syväkosteuttamaan ihoa runsaalla määrällä vitamiineja ja luonnonuutteita. Organic & Botanic Acai & Goji Berry Moisturiser sisältää sekoituksen acai- ja gojimarjoja, jotka ravitsevat ihoa hyvin ja saavat aikaan kauniin ja terveen hehkun. Acaimarjat ovat erityisen hyödyllisiä iholle ja auttavat tekemään siitä kimmoisamman ehkäisten ikääntymisen merkkejä. Gojimarjat edistävät ihosolujen uusiutumista antioksidanttisten aktiiviaineiden avulla. 

•   Syväkosteuttava kosteusvoide, joka sisältää ihoa ravitsevia vitamiineja ja luonnonuutteita

•   Ehkäisee ikääntymisen merkkejä

•   Edistää ihon uusiutumista

•   Pitää ihon nuorekkaana ja kimmoisana

Tuotetiedot
Organic & Botanic
OB035

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Ei
Sertifikaatit
PETA
Vegan
Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Kuiva iho
Sekaiho
Käyttöohje

Levitä herneen kokoinen määrä hellävaraisin, pyörivin liikkein ihoon aamuin illoin puhdistuksen, kuorinnan ja kasvoveden jälkeen. Varoitus: Lopeta käyttö, jos ihoärsytystä tai punoitusta ilmenee. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Vain ulkoiseen käyttöön.

Ainesosat

Aqua, Prunus armeniaca (Apricot kernel oil), Cetearyl alcohol & Polysorbate 60, Helianthus annuus (Sunflower oil), Vegetable glycerin, Olea europaea (Olive oil), Cocos nucifera (Coconut oil), Butyrospermum parkii (Shea butter), Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Stearic acid, Zinc oxide, α-Tocopherol (Vitamin E), Avena sativa meal extract (Oat Silk), Allantoin, Sodium hyaluronate (Hyaluronic acid), Euterpe oleracea (Acai extract), Lycium barbarum (Goji infusion), Xanthan Gum, 3 and 4-(4-Hydroxy-4-methylpentyl)-3cyclohexene-1-carboxaldehyde, Eugenol, Geraniol, Linalool

Arvostelut