Acai- ja gojimarjauutteita sisältävä kasvonaamio, joka poistaa ihosta epäpuhtaudet jättäen sen nuorekkaan ja kirkkaan näköiseksi.

OB039
Organic & Botanic
Kuvaus

Organic & Botanic ACAI & GOJI FACE MASK on acai- ja gojimarjauutteita sisältävä kasvonaamio, joka poistaa ihostasi epäpuhtaudet jättäen sen nuorekkaan ja kirkkaan näköiseksi. Acaimarjat uudistavat ja kiinteyttävät kasvojesi ihoa, samalla tasoittaen sen rakennetta. Gojimarjat toimivat antioksidantteina ja sisältävät runsaasti vitamiineja ja mineraaleja, jotka ravitsevat ihoasi. Lopputuloksena on heleä ja nuorekas iho.

 

•   Ihoa puhdistava ja kirkastava kasvonaamio

•   Poistaa epäpuhtauksia ja ehkäisee niiden syntymistä

•   Acaimarjat uudistavat ihoa ja tasoittavat sen rakennetta

•   Gojimarjojen antioksidantit, vitamiinit ja mineraalit ravitsevat ja suojaavat ihoa

Tuotetiedot
Organic & Botanic
OB039

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Ei
Sertifikaatit
PETA
Vegan
Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Kuiva iho
Sekaiho
Käyttöohje

Levitä ohut kerros iholle puhdistuksen, kuorinnan ja kasvoveden jälkeen. Vältä herkkää silmänympärysihoa. Anna vaikuttaa 20 minuuttia ja pese pois. Saadaksesi tuotteesta parhaan tehon, käytä 2-3 kertaa viikossa.

Ainesosat

Aqua, Maris limus (Dead Sea Mineral Mud), Cetearyl alcohol & Polysorbate 60, Helianthus Annuus (Sunflower Oil), Vegetable Glycerin, Olea Europaea (Olive Oil), Cocos Nucifera (Coconut Oil), Butyrospermum parkii (Shea Butter), Prunus armeniaca (Apricot Kernel Oil), Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Stearic acid, Zinc Oxide, Xanthan Gum, Allantoin, Avena sativa meal extract (Oat silk), a-Tocopherol (Vitamin E), Oleracea Fruit Extract (Acai extract), Lycium Barbarum Fruit Extract (Goji berry extract), Sodium hyaluronate (Hyaluronic Acid),3 and 4-(4-Hydroxy-4-methylpentyl)- 3cyclohexene-1-carboxaldehyde, Eugenol, Geraniol, Linalool

Arvostelut