Hellävarainen ja rauhoittava luonnollinen puhdistusemulsio, joka sisältää kurkku-uutetta. Kosteuttaa ihoa puhdistuksen yhteydessä ja parantaa ihon kimmoisuutta ja tekee siitä nuorekkaan näköisen. 

OB037
Organic & Botanic
Kuvaus

Organic & Botanic ENGLISH CUCUMBER CLEANSER on hellävarainen ja rauhoittava, luonnollinen puhdistusemulsio, joka sisältää kurkku-uutetta. Tuote ei kuivata ihoa vaan tarjoaa sille kosteutusta puhdistuksen yhteydessä. Kurkku on tulehduksia lievittävien välttämättömien vitamiinien, kuten K-vitamiinin, lähde. Kurkku sisältää myös pantoteenihappoa, joka tunnetaan myös B5-vitamiinina, minkä ansiosta iho pysyy kosteutettuna. Lisäksi kurkun sisältämä merikollageeni parantaa ihon kimmoisuutta ja tekee siitä nuorekkaan näköisen. 

 

•   Hellävarainen kurkku-uutetta puhdistusemulsio

•   Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa

•   Kurkun sisältämä B5-vitamiini auttaa pitämään ihon kosteutettuna

•   Auttaa ihoa pysymään nuorekkaana

Tuotetiedot
Organic & Botanic
OB037

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Ei
Sertifikaatit
PETA
Vegan
Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Kuiva iho
Käyttöohje

Aktivoidaksesi hyytelömäisen voiteen, kostuta kätesi tai vanulappu vedellä. Ota tuotetta yhden runsaan pumppauksen verran vanulapulle tai kämmenellesi ja hiero hellävaraisesti kasvoille poistaaksesi meikin. Huuhtele runsaalla vedellä. Varoitus: Lopeta käyttö, jos ihoärsytystä tai punoitusta ilmenee. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Vain ulkoiseen käyttöön. Suosittelemme kokeilemaan tuotetta pienelle alueelle ennen käyttöä.

Ainesosat

Aqua, Prunus armeniaca (Apricot kernel oil), Cetearyl alcohol & Polysorbate 60, Helianthus annuus (Sunflower Oil), Cocos nucifera (Coconut oil), Potassium oleate, Potassium cocoate, Potassium citrate, Citric acid, Persea gratissima (Avocado oil), Vegetable glycerin, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Stearic acid, Xanthan gum, Avena sativa meal extract (Oat silk), Cucumis sativus (Cucumber extract), Cucumis melo (Melon extract), linalool, 3 and 4-(4-Hydroxy-4-methylpentyl)- 3cyclohexene-1-carboxaldehyde, alpha-Hexylcinnamaldehyde, p-t-Butyl-alpha-methylhydrocinnamic aldehyde

Arvostelut