Ihoa rauhoittava ja tasapainottava Acence Blemish Spot Solution Serum -seerumi imeytyy nopeasti ihoon. Se auttaa hoitamaan finnejä ja ehkäisemään uusien syntymistä. Antibakteerinen teepuuöljy ja muut kasviuutteet puhdistavat ja rauhoittavat ihoa.

MZ-FS24
Mizon
Kuvaus

Ihoa rauhoittava ja tasapainottava Acence Blemish Spot Solution Serum -seerumi imeytyy nopeasti ihoon. Se auttaa hoitamaan finnejä ja ehkäisemään uusien syntymistä. Antibakteerinen teepuuöljy ja muut kasviuutteet puhdistavat ja rauhoittavat ihoa. Dermatologisesti testattu. Mizonin Acence-sarjan tuotteiden valmistuksessa käytetään ainutlaatuista patentoitua ACNATURAL -kaavaa ja ne sisältävät turvallisia ja luonnollisia ainesosia. Tuotesarja on suunniteltu erityisesti  rauhoittamaan ja suojaamaan ärtynyttä ihoa, tasapainottamaan ihon talintuotantoa, ja säilyttämään ihon hyvinvoinnille tärkeää kosteutta.

Tuotetiedot
Mizon
MZ-FS24

Tietolomake

Ihotyyppi
Ongelmaiho
Rasvoittuva iho
Käyttöohje

Lisää seerumia finniselle alueelle kasvoveden jälkeen. Jatka hoitoa kasvovoiteella.

Ainesosat

Water, Alcohol, Butylene Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Carbomer, Triethanolamine, Triclosan, Allantoin, Fragrance, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Tropolone, Glycerin, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Pinus Pinaster Bark Extract, Hedera Helix (Ivy) Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil

Arvostelut