Mizon Acence Blemish Out Pink Spot on todellinen täsmähoitotuote finneille, joka puhdistaa ja rauhoittaa tulehdusta yön aikana. Tuote koostuu kahdessa kerroksessa olevista vaikuttavista aineista. Päällä oleva keltainen neste sisältää AHA- ja BHA-happoja, jotka poistavat iholta kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia. Alla oleva vaaleanpunainen pulverimainen aine rauhoittaa tulehdusta.

MZ-FM302
Mizon
Kuvaus

Mizon Acence Blemish Out Pink Spot on todellinen täsmähoitotuote finneille, joka puhdistaa ja rauhoittaa tulehdusta yön aikana. Tuote koostuu kahdessa kerroksessa olevista vaikuttavista aineista. Päällä oleva oranssi neste sisältää AHA- ja BHA-happoja, jotka poistavat iholta kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia. Alla oleva vaaleanpunainen pulverimainen aine rauhoittaa tulehdusta.

Mizonin Acence-sarjan tuotteiden valmistuksessa käytetään ainutlaatuista patentoitua ACNATURAL -kaavaa ja ne sisältävät turvallisia ja luonnollisia ainesosia. Tuotesarja on suunniteltu erityisesti  rauhoittamaan ja suojaamaan ärtynyttä ihoa, tasapainottamaan ihon talintuotantoa, ja säilyttämään ihon hyvinvoinnille tärkeää kosteutta. Dermatologisesti testattu. Käytä Acence Blemish Spot Pink Spot- hoitotuotetta ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena ennen nukkumaanmenoa.

Toinen kuva osoittaa, miltä tuote näyttää sekoitettuna.

Tuotetiedot
Mizon
MZ-FM302

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Arvostelut
2020-11-11

Nopea apu epäpuhtauksiin

Antaa nopeaa apua erityisesti ihonalaisiin, kipeisiin finneihin.