Nenän iholta poisvedettävä mustapäänaamio, joka poistaa epäpuhtaudet ja auttaa pitämään ihohuokoset pienempinä.

MZ-FM301
Mizon
Kuvaus

Mizon Pore Fresh Clear Nose Pack -mustapäälaastari poistaa nenältä musta- ja valkopäät. Sen sisältämät hiili, savi ja kasviuutteet puhdistavat ihohuokosista tehokkaasti likaa ja rasvaa.

Nenän iholta poisvedettävän naamion hiili ja Marokon rhassoul-savi poistavat mustapäitä. Valkoinen kaoliinisavi irrottaa kuollutta ihoa sekä valkopäitä. Mineraalipitoinen savi on ihanteellinen ainesosa epäpuhtauksien hoidossa. Se imee itseensä epäpuhtauksia ja hillitsee myös uusien mustapäiden syntymistä. Pore Fresh Clear Nose Pack -mustapäänaamion kaktuksen kukkauute ja kameleonttilehtiuute rauhoittavat ihohuokosia.

Mustapäälaastari auttaa säännöllisesti käytettynä pitämään nenän ihohuokoset puhtaampina. Käytä yksi mustapäälaastari ihon herkkyyden mukaan 1-2 kertaa viikossa. Muista lisätä iholle käytön jälkeen kasvovesi ja kosteusvoide. 

Tuotetiedot
Mizon
MZ-FM301
Käyttöohje

1. Puhdista nenä ja sen ympärysiho. Poista puhdistusliuskasta läpinäkyvä suojakalvo ja kiinnitä liuska nenän päälle, kostutetulle iholle. Ihon on oltava kostea, sillä mustapäälaastari aktivoituu päästessään kosketuksiin veden kanssa. Älä kostuta naamiota ulkopuolelta.

2. Anna vaikuttaa noin 10-15 minuuttia, kunnes laastari on kokonaan kuivunut.

3. Irrota nenältä vetämällä varovasti reunoista.

4. Huuhtele tai pyyhi nenän iho kasvovedellä ja viimeistele kasvovoiteella.

Käytä kerran viikossa osana muita ihonhoitorutiineja.

Ainesosat

Centella Asiatica Extract, Water, Disodium Cocoamphodiacetate, Lauryl Hydroxysultaine, Sodium Chloride, Coco-Betaine, Polyglyceryl-4 Caprate, Glycerin, Propanediol, Citric Acid, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Caprylyl Glycol, Sodium Citrate, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Disodium Edta, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Panthenol, Madecassoside, Hydrogenated Lecithin, Polyglyceryl-10 Oleate, Madecassic Acid, Asiatic Acid, Asiaticoside

Arvostelut