Kevyt ja nopeasti imeytyvä Snail Recovery Gel Cream -kasvovoide rauhoittaa, kosteuttaa ja auttaa ihoa palautumaan rasituksesta. Ihanteellinen rasvoittuvalle ja akneiholle. Ihoystävällisen ja tasapainottavan geelivoiteen säännöllinen käyttö rauhoittaa aknea ja haalistaa aknearpia.

MZ-FC03
Mizon
Kuvaus

Kevyt ja nopeasti imeytyvä Snail Recovery Gel Cream -kasvovoide rauhoittaa, kosteuttaa ja auttaa ihoa palautumaan rasituksesta. Ihanteellinen rasvoittuvalle ja akneiholle. Ihoystävällisen ja tasapainottavan geelivoiteen säännöllinen käyttö rauhoittaa aknea ja haalistaa aknearpia. Sisältää 74% etanaseerumia, joka on rakastettu ainesosa ihonhoidossa. Etanaseerumi edistää ihon paranemista ja uusiutumista.

Tuotetiedot
Mizon
MZ-FC03

Tietolomake

Ihotyyppi
Ongelmaiho
Rasvoittuva iho
Käyttöohje

Lisää kasvovoidetta kasvoille ja kaulalle kasvoveden ja seerumin jälkeen. Jatka hoitoa aurinkovoiteella tai yönaamiolla.

Ainesosat

Snail Secretion Filtrate, Butylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Bis-peg-18 Methyl Ether, Dimethylsilane, Polysorbate2-, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Glycosyl Trehalose, Hydrogenated Starch Hydolsyate, Triethanolamine, Dimethicone/vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone, Hydroxyethylcellulose, Caprylyl Glyocol, Ethylhexylglycerin, Sodium Polyacrylate, Centella Asiatica Extract, Portulaca Oleracea Extract, Camellias Sinensis Leaf Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Betula Platylphylla Japonica Juice, Tropolone, Copper Tripeptide-1, Allantoin, Panthenol, Olea Europaea (olive) Fruit Oil, Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil, Palmitoyl Pentapeptide-4, Adenosine, Disodium Edta

Arvostelut