Kasvovoide kaikille, erityisesti rasvoittuvalle- ja sekaiholle. Raikas Mizon Water Volume EX Cream -kasvovoide kosteuttaa kuivempia alueita iholla ja rauhoittaa rasvoittuvampia. Kevyt ja geelimäinen koostumus ei jätä kasvoille rasvaista kerrosta vaan se imeytyy ihoon nopeasti tehden siitä pehmeän ja mattaisen.

MZ-FC00
Mizon
Kuvaus

Kasvovoide kaikille, erityisesti rasvoittuvalle- ja sekaiholle. Raikas Mizon Water Volume EX Cream -kasvovoide kosteuttaa kuivempia alueita iholla ja rauhoittaa rasvoittuvampia. Kevyt ja geelimäinen koostumus ei jätä kasvoille rasvaista kerrosta vaan se imeytyy ihoon nopeasti tehden siitä pehmeän ja mattaisen. Kasvojen iho näyttää ja tuntuu silkkisemmältä. Kasovoiteessa on käytetty Hydra ToX™ -teknologiaa. Mizonin kehittämä kaavaa aktivoi ihon luonnolliset kosteustekijät, jotka vahvistavat ihon kykyä suojautua ulkoisilta kuivattavilta vaikutuksilta ja säilyä kosteutettuna.

Tuotetiedot
Mizon
MZ-FC00

Tietolomake

Ihotyyppi
Sekaiho
Arvostelut
2020-11-03

Loistava rasvoittuvalle iholle

Kosteuttaa hyvin eikä iho jää kiiltäväksi tai tahmean tuntuiseksi. Tämän voiteen päälle saa myös meikkivoiteen levitettyä hyvin.