Tonymoly I Am Avocado Mask Sheet on ravitseva avokado-kangasnaamio kuivalle ja herkälle iholle. Avokadouute ravitsee ja pehemntää ihoa samalla kun naamion muut ihoa hoitavat ainesosat kosteuttavat ja hellivät kuivaa ja karheaa ihoa. 

SS05036500
Tonymoly
Kuvaus

Kolmikerroksinen selluloosasta valmistettu Tonymoly I Am Avocado Mask Sheet -naamio ravitsee ihoa avokadouutteen ja muiden ihoa hoitavien ja hellivien ainesosien avulla. Avokadouute ravitsee ja pehmentää kuivaa ja karheaa ihoa.

Aseta naamio puhdistetuille kasvoille ja anna vaikuttaa 20-30 minuuttia. Hiero iholle jäänyt seerumi kasvoihin.

Tuotetiedot
Tonymoly
SS05036500

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje

Käyttö: Asettele naamio puhdistetuille, kuiville kasvoille ja anna vaikuttaa 20-30 minuuttia. Anna ylimääräisen seerumin imeytyä ihoon.

Ainesosat

Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Paraffinum Liquidum, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Allantoin, Panthenol, Polysorbate 80, Xanthan Gum, Sorbitan Sesquioleate, Chlorphenesin, Carbomer, Dimethicone, Phenoxyethanol, Tromethamine, Persea Gratissima Fruit Extract, 1,2-Hexanediol, Propanediol, Parfum, Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit Extract, Caprylyl Glycol, Illicium Verum Fruit Extract, Disodium EDTA, Retinyl Palmitate, Thiamine HCl, Riboflavin, Niacin, Carnitine HCl, Pantothenic Acid, Biotin, Folic Acid, Ascorbic Acid, Tocopherol

Arvostelut