Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water Super Dark on vaahtoava itseruskettava vesi, joka ei sotke lainkaan vaatteita, ja se kuivuu iholla erittäin nopeasti. 6-8 tunnin jälkeen iholla hehkuu täydellisen syvä mutta luonnollinen rusketus.

WR836
Vita Liberata
Kuvaus

Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water Super Dark on vaahtoava itseruskettava vesi, joka ei sotke lainkaan vaatteita, ja se kuivuu iholla erittäin nopeasti.  6-8 tunnin jälkeen iholla hehkuu täydellisen syvä mutta luonnollinen rusketus. Itseruskettava vesi on täynnä orgaanisia ihoa hoitavia raaka-aineita, kuten vadelmaa ja Ginkgo Bilobaa, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja ennaltaehkäisevät ikääntymisen merkkejä. 

Tuotetiedot
Vita Liberata
WR836

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Ainesosat

Aloe Barbadensis Leaf Juice *, Dihydroxyacetone***, Glycerin*, Decyl Glucoside, Saccharide Isomerate***, Cucumis Melo (Melon) Fruit Extract**, Hyaluronic Acid, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract**, Ginkgo Biloba Leaf Extract*, Punica Granatum (Pomegranate) Extract*, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Extract*, Hydrolysed Silk (Soie), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Extract*, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid. *Organic / Organique, **Natural Origin / Origine Naturelle, ***Ecocert

Arvostelut