Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water Medium-Dark on vaahtoava itseruskettava vesi, joka ei sotke lainkaan vaatteita, ja se kuivuu iholla erittäin nopeasti. 6-8 tunnin jälkeen iholla hehkuu täydellisen syvä mutta luonnollinen rusketus.

WR822
Vita Liberata
Kuvaus

Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water Medium-Dark on vaahtoava itseruskettava vesi, joka ei sotke lainkaan vaatteita, ja se kuivuu iholla erittäin nopeasti.  6-8 tunnin jälkeen iholla hehkuu täydellisen syvä mutta luonnollinen rusketus. Itseruskettava vesi on täynnä orgaanisia ihoa hoitavia raaka-aineita, kuten vadelmaa ja Ginkgo Bilobaa, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja ennaltaehkäisevät ikääntymisen merkkejä. 

Tuotetiedot
Vita Liberata
WR822

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Ainesosat

Aloe Barbadensis Leaf Juice *, Dihydroxyacetone***, Glycerin*, Decyl Glucoside, Saccharide Isomerate***, Cucumis Melo (Melon) Fruit Extract**, Hyaluronic Acid, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract**, Ginkgo Biloba Leaf Extract*, Punica Granatum (Pomegranate) Extract*, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Extract*, Hydrolysed Silk (Soie), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Extract*, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid. *Organic / Organique, **Natural Origin / Origine Naturelle, ***Ecocert

Arvostelut
Kira 2021-05-18

Kiireisen kesän pelastus

Super hyvin levittyvä eikä jää tahmeaksi. Sävy täydellinen ainakin omalle suht keltapigmenttiselle iholle, antaa tosi hyvän päivettyneen sävyn.