Essence Skin Lovin' Sensitive -kasvoseerumi on täydellinen lisäys ihonhoitorutiiniin, erityisesti herkälle iholle. Kosteuttava kasvoseerumi ravitsee ja rauhoittaa ihoa sen sisältämän aloe veran ja allatoniinin ansiosta. Seerumin koostumus on hajusteeton, silikoniton, parabeeniton ja mineraaliöljytön. Yhteensopivuus herkän ihon kanssa on vahvistettu dermatologisesti. Seerumi on ei-kometogeeninen ja se voidaan levittää ennen suosikki päivävoidettasi tai illalla ennen yövoidettasi hoitavana lisäannoksena. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

936286
Essence
Kuvaus

Essence Skin Lovin' Sensitive -kasvoseerumi on täydellinen lisäys ihonhoitorutiiniin, erityisesti herkälle iholle. Kosteuttava kasvoseerumi ravitsee ja rauhoittaa ihoa sen sisältämän aloe veran ja allatoniinin ansiosta. Seerumin koostumus on hajusteeton, silikoniton, parabeeniton ja mineraaliöljytön. Yhteensopivuus herkän ihon kanssa on vahvistettu dermatologisesti. Seerumi on ei-kometogeeninen ja se voidaan levittää ennen suosikki päivävoidettasi tai illalla ennen yövoidettasi hoitavana lisäannoksena.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Essence
936286

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Ei
Sertifikaatit
Cruelty Free
Aurinkosuoja
Ei
Ainesosat
INGREDIENTS: AQUA (WATER), GLYCERIN, ISOPROPYL MYRISTATE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, CETEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ENANTIA CHLORANTHA BARK EXTRACT, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, BUTYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM, ALLANTOIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, OLEANOLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID.
Arvostelut