Essence Lash Princess -ripsivärin erikoismuotoiltu harja käsittelee jokaisen ripsen ja luo dramaattisen tuuheat ripset. Ripsiväri ja sen erikoismuotoiltu, kobraa muistuttava harja värjää jokaisen ripsen ja luo tuuhean, upean lookin. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

750124
Essence
Kuvaus

Essence Lash Princess -ripsivärin erikoismuotoiltu harja käsittelee jokaisen ripsen ja luo dramaattisen tuuheat ripset. Ripsiväri ja sen erikoismuotoiltu, kobraa muistuttava harja värjää jokaisen ripsen ja luo tuuhean, upean lookin.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Essence
750124

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Ei
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Musta
Aurinkosuoja
Ei
Ainesosat
INGREDIENTS: AQUA (WATER), SYNTHETIC BEESWAX, PARAFFIN, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, ACACIA SENEGAL GUM, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), HYDROGENATED LECITHIN, AMINOMETHYL PROPANEDIOL, GLYCERIN, MAGNESIUM SILICATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES).
Arvostelut
Heini V 2023-04-07

Erinomainen

Todella hyvä ripsiväri hintaisekseen. Harjan käyttö vaatii ainakin itselleni opettelua erikoisen muotoilun vuoksi, mutta lopputulos on hieno! Erottelee ripset kauniisti ja harja tavoittaa kyllä jokaisen ripsen. Harja on melko terävä, ja lähellä ripsirajaa osuessaan luomeen tuntuu ikävälle. Kuitenkin lopputulos on hyvä. Annostelee ripsiväriä maltillisesti, ja jos haluaa näyttävän lopputuloksen, vaatii usean kerrostamisen. Ekalla harjanvedolla kuitenkin väriä ripsille jo jää. Tästä tulee mun meikkilaukun vakioasukki! Hinta-laatusuhde on 10+

Marika 2022-04-13

Paras ripsari

Yksi parhaimpia ripsareita, joita olen kokeillut. Antaa kivasti tuuheutta.