Pehmeästi levittyvä essence Stay All Day 16h Long Lasting Concealer -peitevoide kirkastaa tummat ihoalueet ja piilottaa ihon pienet virheet. Häivytä väsymys pois silmistäsi Stay All Day -peitevoiteen avulla! Kestävä peitevoide ja sen valoa heijastavat pigmentit peittävät tumman silmänaluset sekä ihon sävyerot. Tuloksena on raikas, sädehtivä look! Kermamaisen pehmeän koostumuksensa ansiosta peitevoide on helppo levittää tasaisesti, ja se tekee ihosi pinnasta sileän jopa 16 tunniksi. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

847315
Essence
Kuvaus

Pehmeästi levittyvä essence Stay All Day 16h Long Lasting Concealer -peitevoide kirkastaa tummat ihoalueet ja piilottaa ihon pienet virheet. Häivytä väsymys pois silmistäsi Stay All Day -peitevoiteen avulla! Kestävä peitevoide ja sen valoa heijastavat pigmentit peittävät tumman silmänaluset sekä ihon sävyerot. Tuloksena on raikas, sädehtivä look! Kermamaisen pehmeän koostumuksensa ansiosta peitevoide on helppo levittää tasaisesti, ja se tekee ihosi pinnasta sileän jopa 16 tunniksi.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Essence
847315

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Ei
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Nude
Aurinkosuoja
Ei
Ainesosat
INGREDIENTS: AQUA (WATER), PARAFFIN, GLYCERYL STEARATE, SYNTHETIC BEESWAX, STEARIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM , BUTYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, POLYBUTENE, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, VP/EICOSENE COPOLYMER, OZOKERITE, AMINOMETHYL PROPANOL, TROPOLONE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, STEARYL STEARATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES)"
Arvostelut