Kosteuttava essence After Shape Brow Roller rauhoittaa ihoa nopeasti ja helposti sekä auttaa ihoa uudistumaan. Odota muutama minuutti kulmien nyppimisen tai vahaamisen jälkeen ja levitä tuotetta puhtaalle ja kuivalle iholle. Metallisen palloapplikaattorin ansiosta kosteuttava ja rauhoittava kompleksi hyaluronihapolla, pantenolilla ja aloe veralla ilman silikoneja tuntuu miellyttävän viilentävältä kulmissa. Läpinäkyvä geeli imeytyy nopeasti ihoon, joten sitä ei tarvitse pestä pois. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

933797
Essence
Kuvaus

Kosteuttava essence After Shape Brow Roller rauhoittaa ihoa nopeasti ja helposti sekä auttaa ihoa uudistumaan. Odota muutama minuutti kulmien nyppimisen tai vahaamisen jälkeen ja levitä tuotetta puhtaalle ja kuivalle iholle. Metallisen palloapplikaattorin ansiosta kosteuttava ja rauhoittava kompleksi hyaluronihapolla, pantenolilla ja aloe veralla ilman silikoneja tuntuu miellyttävän viilentävältä kulmissa. Läpinäkyvä geeli imeytyy nopeasti ihoon, joten sitä ei tarvitse pestä pois. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Essence
933797

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Ei
Sertifikaatit
Cruelty Free
Aurinkosuoja
Ei
Ainesosat
INGREDIENTS: AQUA (WATER), 1,2-HEXANEDIOL, PROPANEDIOL, GLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PANTHENOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, SODIUM HYALURONATE, XANTHAN GUM, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BENZYL SALICYLATE, LACTIC ACID, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), HEXYL CINNAMAL.
Arvostelut