Catrice Disney The Jungle Book Make-Up & Bag Set

Catrice Disney The Jungle Book Make-Up & Bag Set sisältää kaiken, mitä tarvitset luonnollisen ja upean meikin loihtimiseen. 

941813
Catrice
Kuvaus

Catrice Disney The Jungle Book Make-Up & Bag Set sisältää kaiken, mitä tarvitset luonnollisen ja upean meikin loihtimiseen. Setti sisältää seuraavat tuotteet:

  • Vedenkestävä Catrice Disney The Jungle Book Pure Volume -ripsiväri. Sen pigmenttinen koostumus luo täyteläiset, paksut ja erittäin tuuheat ripset. Ripsivärin sisältämät manteli- ja risiiniöljy ravitsevat ripsiä. Baloo ja Mowgli loistavat pakkauksessa kultaisella sävyllä ja tekevät pakkauksesta söpön katseenvangitsijan.
  • Catrice Disney The Jungle Book Lip Balm 010 -huulivoide. Voiteen pehmeä ja sileä koostumus ravitsee ja suojaa huulia hellästi. Mikä parasta, väri takaa luonnollisen, kiiltävän lopputuloksen. Tämä upea huulivoide on ehdoton kuivien huulten pelastaja.
  • Catrice Disney The Jungle Book Bag -kassi
  • Catrice Disney The Jungle Book Face Primer 30ml -pohjustusvoide. Se valmistelee ihon täydellisesti meikkiin pitäen sen upeana paikoillaan koko päivän ajan.
  • Catrice Disney The Jungle Book Face Toner 150ml -kasvovesi. Tuotteessa yhdistyy täydellisesti sekä puhdistus että ihonhoito. Kasvovesi ja kosteuttava voide muodostavat ylivoimaisen tiimin! Erittäin kevyt, voidemainen koostumus ravitsee ihoa ja poistaa meikkijäämät tehokkaasti.

Tuotteet ovat 100 % vegaanisia.

Tuotetiedot
Catrice
941813

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Väriperhe
Musta
Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.