Lista brändin Minetan tuotteista

MineTanin laadukkailla tuotteilla saat ihollesi kuvankauniin rusketuksen. Nämä ylelliset edelläkävijätuotteet mahdollistavat upean tasaisen ja hehkuvan ihon. Lopputulos on aina juuri niin tumma kuin itse haluat, ja aina ilman oransseja vivahteita sekä itseruskettaville tyypillistä ominaistuoksua. Jokaisella MineTan-tuotteella voi valita haluamansa lopputuloksen tummuuden itseruskettavan vaikutusajalla - täydellinen sävy jopa tunnissa

Ainutlaatuisesta sävy- ja tuotevalikoimasta löytyy sopiva itseruskettava jokaiselle. Haluatko täyteläisen Kalifornian auringon paahtaman sävyn vai täyteläisen kosteutetun ja ruskettuneen ihon, tai ehkä urheilun ja hikoilun kestävän päivetyksen? Vai oletko aina haaveillut suihkurusketuksesta kotona? Tuotesarjasta löytyvät täydelliset täsmätuotteet kaikista vaativimmallekin itseruskettajalle. Muun muassa ainutlaatuinen MineTanin kevyt suihkurusketuslaite takaa ammattimaisen suihkurusketuksen milloin vain ja missä vain! 

Kaikki MineTan-tuotteet sisältävät ihoa hoitavia, PETA-sallittuja ainesosia, jotka ravitsevat ihoa. Tuotteet sisältävät 100% luonnollista DHA:ta ja ovat 100% vegaanisia.

1 tuotetta
Olet selannut kaikki tuotteet - nyt on aika siirtyä toiseen kategoriaan!