Blogin navigaatio

Uusimmat postaukset

Julkaistu:"2023"

 • Ihastuttavat silmänalusnaamiot
  Ihastuttavat silmänalusnaamiot

  Silmänalusnaamiot virkistävät silmänalusihoa, poistavat turvotusta sekä ovat ihanaa arjen hemmottelua iholle. Tässä postauksessa esittelemme parhaat silmänalusnaamiot ja vinkit niiden käyttöön.

  Lue lisää
 • ESITTELYSSÄ UPEA BJÖRN AXÉN
  ESITTELYSSÄ UPEA BJÖRN AXÉN

  Björn Axén oli ruotsalainen huipputason kampaaja, joka on toiminut alalla yli 50 vuoden ajan. Björn Axénin kehittämät tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia, ja jopa Ruotsin kuningasperhe on käyttänyt Björn Axénin tuotteita vuodesta 1984 lähtien. Brändin tuotteet ovat levinneet maailmanlaajuisesti ja saavuttaneet suosiota laadukkaiden kampaamobrändien keskuudessa. Tutustu brändiin ja sen best sellereihin tässä postauksessa!

  Lue lisää
 • Parhaat itseruskettavat kesään
  Parhaat itseruskettavat kesään

  Itseruskettavien tuotteiden avulla on helppo luoda iholle kaunis ja luonnollinen päivetys täysin turvallisesti. Kurkkaa tästä postauksesta parhaat itseruskettavat ja vinkit niiden käyttöön.

  Lue lisää
 • ESITTELYSSÄ HELLO SUNDAY
  ESITTELYSSÄ HELLO SUNDAY

  Hello Sundayn suojaavien kauneustuotteiden tarkoituksena on korostaa ihoa suojaten sitä arjen päivittäisiltä rasituksilta. Brändin tuotteet eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan ovat myös edullisia. Hello Sunday on tarkoitettu kaikille, kaikille ihotyypeille ja kaikille ihon sävyille. Lisäksi sarjan ihanat tuotteet ovat 100 % vegaanisia sekä cruelty free.

  Lue lisää
Showing 1 to 4 of 4 (1 Page)