Blogin navigaatio

Uusimmat postaukset

Julkaistu:"2022 - Syyskuu"

 • Parhaat vartalonhoitovinkit syksyyn ja talveen
  Parhaat vartalonhoitovinkit syksyyn ja talveen

  Kylmät ja tuuliset säät kuivattavat ihoa tehden siitä kuivan, kutisevan ja karkean. Vartalo tarvitsee kosteutusta ympäri vuoden, mutta vartalon ihon hoidolle on syytä antaa erityistä huomiota etenkin syksyisin ja talvisin. Tässä postauksessa kerromme parhaat vinkit viileiden säiden kuivattaman ihon hoitoon.

  Lue lisää
 • TUTUSTU UPEAAN IDA WARG BEAUTYYN
  TUTUSTU UPEAAN IDA WARG BEAUTYYN

  IDA WARG Beauty valmistaa nykyaikaisia, hyvinvointiin keskittyviä kauneudenhoitotuotteita. Brändin kaikki tuotteet valmistetaan Pohjoismaissa ja ne ovat 100 % vegaanisia ja cruelty free sekä täysin allergiatestattuja. Merkin valikoimaan kuuluvat laadukkaat, ylellisiin pakkauksiin pakatut itseruskettavat sekä vartalon- ja hiustenhoitotuotteet. 

  Lue lisää
 • Ihanat kiharat juhlakauteen
  Ihanat kiharat juhlakauteen

  Pikkujoulut ja muut loppuvuoden juhlat lähestyvät, etkä tiedä, mitä hiuksillesi tekisit? Ei hätää: listasimme ihanat kiharakampaukset, joiden avulla onnistut varmasti!

  Lue lisää
 • 4 VINKKIÄ ONNISTUNEESEEN PIKKUJOULUMEIKKIIN
  4 VINKKIÄ ONNISTUNEESEEN PIKKUJOULUMEIKKIIN

  Listasimme 4 vinkkiä, joiden avulla onnistut luomaan säkenöivän upean ja kestävän pikkujoulumeikin.

  Lue lisää
 • ESITTELYSSÄ LOTTIE LONDON
  ESITTELYSSÄ LOTTIE LONDON

  Lottie London on upea brittiläinen meikkisarja, joka tuo uusimmat ja trendikkäimmät kauneusinnovaatiot kaikkien käyttöön. Laajan meikkituotevalikoiman lisäksi brändiltä löytyy myös laadukkaita meikkisiveltimiä. Lottie London -tuotteet ovat 100 % vegaanisia ja cruelty free. 

  Lue lisää
 • GHD - HIUSTENMUOTOILULAITTEIDEN KESTOSUOSIKKI
  GHD - HIUSTENMUOTOILULAITTEIDEN KESTOSUOSIKKI

  GHD on laadukkaiden hiustenmuotoilutuotteiden johtava tuotemerkki. Se on maailmalla mainetta kerännyt hiusalan brändi, joka on tunnettu ammattimaisista, patentoidulla teknologialla valmistetuista hiustenmuotoilutuotteistaan. Merkin muotoilulaitteiden ja -tuotteiden avulla luot ammattimaisen ja kauniin ylellisen lopputuloksen. 

  Lue lisää
 • ESITTELYSSÄ MOSSA - POHJOISTEN MARJOJEN VOIMAA
  ESITTELYSSÄ MOSSA - POHJOISTEN MARJOJEN VOIMAA

  Mossa valmistaa eettistä, kestävää ja luonnosta lähtöisin olevaa luomukosmetiikkaa. Kaikki Mossan käyttämät raaka-aineet sekä valmiit tuotteet ovat kestävän toiminnan Cosmos-sertifikaatilla sertifioituja.

  Lue lisää
Showing 1 to 7 of 7 (1 Page)